Ons Team

Marcel Jongsma

Ik ben Marcel, een bezielend trainer / coach.
Mijn achtergrond is bedrijfsmodellen ontwikkelen en implementeren voor bedrijven die een verandering aan willen gaan. De meer instrumentele kant van de business. Tijdens deze periode ontdekte ik dat de waarde die ik toevoegde meer op het menselijk vlak zat. Ik ben me toen gaan verdiepen in het ontwikkelen en geven van trainingen en het begeleiden van personen.

“Ik heb gemerkt dat als mensen echt van zichzelf houden, ze hechtere relaties aangaan, makkelijker groeien en met meer vertrouwen de toekomst tegemoet gaan. “

Ik ben direct, creatief, scherp en beschik over een gezonde dosis humor. Daarnaast ben ik een doorzetter.

” Soms zijn enkele coach sessies voldoende om precies te weten wie je bent en waar je naar toegaat.”

Om mijzelf verder te ontplooien ben ik de 3 jarige Coach opleiding bij Phoenix Opleidingen gestart. Deze opleiding heeft me nog dichter bij mezelf en bij het coachingsvak gebracht.. Vakmanschap, eigenheid, intuïtie en ethiek vormen voor mij de basis als trainer / coach.
Ik ben getrouwd met Josje en heb twee kinderen: Fiene en Stijn. Ik woon in Amersfoort, waar het grootste deel van mijn sociale leven zich afspeelt. Ik ben er voor mezelf en ik ben er voor u.

Ben van Luin

Mijn naam is Ben van Luin, 62 jaar en ruim 25 jaar zelfstandig interimmanager, organisatieadviseur, trainer en coach. Mijn loopbaan startte als docent en manager in het (hoger) onderwijs en na een aantal jaren heb ik gekozen voor het zelfstandig ondernemerschap.

 

In de afgelopen jaren heb ik als interimmanager in de keuken mogen kijken van ruim 30 organisaties (waaronder veel gemeenten). De rode draad van al mijn opdrachten was direct betrokken zijn bij organisatiecultuur en ontwikkeling. Wat mij daarbij vooral is opgevallen, is dat communiceren en samenwerken niet altijd iedereen gemakkelijk afgaat. Met zijn bijkomende effecten van een negatieve houding naar de organisatie ontwikkeling en het werk dat gedaan moet worden. De dagelijkse werkzaamheden lijden daaronder. Je kunt er dan ook niet echt van spreken dat ‘de medewerker’ gelukkig is in zijn/haar werk. Ik houd mij daarom graag bezig met het helpen in ere herstellen van het werkgeluk van deze medewerkers. Een doeltreffende methodiek die ik hiervoor hanteer is onder andere het werken met de Transactionele Analyse. Daarnaast hanteer ik bijvoorbeeld ook de methodiek van Byron Katie ‘de vier vragen die mijn leven veranderen’. Om van het heden (met een blik op het verleden) naar de toekomst te komen, gebruik ik de ‘Ontwikkelingslandkaart’. Een fysieke en denkbeeldige kaart waar ik je bij help een (grote) stap verder te komen in jouw reis naar de werkgelukkige toekomst.

Kijk nu GRATISVul je gegevens in en start direct met de training
Kijk nu GRATISVul je gegevens in en start direct met de training
Ga nu aan de slag met het creëren van jouw werkgeluk