"Werkgeluk creëren is niet zo moeilijk.
Als je maar weet waar te beginnen."

Wie ben ik

Terwijl ik uit het raam staarde, de tuin in, droomden mijn gedachten weg naar mijn verleden. Er rolde een traan over mijn wang. Ik had mij teruggetrokken in een chalet op Texel. Alleen. Om voor mijzelf vast te stellen wat ik met mijn leven wilde doen. Wat IK ècht wilde…

 

Op dat moment kreeg ik een overweldigend gevoel. 

Het gevoel was groots!

 

Ik realiseerde me het volgende:

 

Hoewel vanaf mijn 15e levensjaar mijn werk altijd de rode draad is geweest in mijn leven, studeerde ik in de tussentijd af, moest ik leren omgaan met geboorte, dood en ziekte van naasten, ging ik trouwen, werd ik moeder, had ik te kampen met fybromyalgie en chronische vermoeidheid. Ik was altijd leergierig en werkte hard en ik stelde hoge eisen aan mezelf, ook tijdens mijn extreem moeilijke tijden. Ik wilde altijd voldoen aan de wensen van anderen.

 

Maar het werk ging gewoon door…

Al deze gebeurtenissen leidde ertoe dat ik persoonlijk volledig uit balans raakte. Ik had te veel rollen die ik te goed wilde vervullen. En ik was niet voldoende bestand tegen de tegenslagen van het leven.

 

En het werk ging door…

Ik werd ongelukkig in mijn werk: ik werd ziek en daardoor voelde ik me niet meer van toegevoegde waarde voor mezelf of voor mijn werkgever. Ik raakte nog verder in de put. Tijdens deze negatieve fasen waren er alleen maar gedupeerden. Mijn werkgever was een gedupeerde. Ik als werknemer was een gedupeerde.


MAAR: Ik ben uit die diepe, diepe put gekomen. Met hulp! 

 

Door coaching ontdekte ik mijn wilskracht opnieuw en werd ik weer gelukkig in mijn werken én vond ik de balans met mijn privéleven. Het herstel was een lang en ingewikkeld proces kan ik je vertellen…

Terwijl ik daar in Texel terugkeek op mijn leven, besefte ik dat alles wat ik had meegemaakt ertoe heeft geleid dat ik in mijn (werkende) leven verschillende fasen had meegemaakt:

MAAR uiteindelijk heb ik hard aan mezelf gewerkt en kwam ik, na bloed, zweet en tranen toch weer in een positieve periode. 

Ik kan nu oprecht zeggen: Ik ben gelukkig in mijn werk en in mijn privéleven! Ik heb de balans gevonden.

En ik kwam tot nog een inzicht:
Als ik mezelf kan helpen, kan ik anderen ook helpen. Ik besefte dat ik al mijn ervaringen met andere mensen kon delen en dat ik mensen zou kunnen helpen om ook weer gelukkig te worden in hun werk, net als ikzelf!
Ik deed diverse cursussen en trainingen en volgde de opleiding om Fearless High Performance Coach te worden.

Tijdens mijn ontwikkeling en groei, creëerde ik de term ‘Werkgelukkig’!

Gun jij het jezelf om ook ‘Werkgelukkig’ te worden?

Kijk dan eens naar de diensten die ik je bied. Geheel vanuit mijn eigen ervaringen én aangevuld met professionele trainingen.

Voel je je niet gelukkig in je werk, maar kan je de vinger niet op de zere plek leggen? In de training ‘Werkgeluk ga ik met jou op zoek naar de pijnpunten en maken we een stappenplan waar jezelf mee aan de slag kan.

Heb jij het gevoel dat jij of jouw team niet optimaal functioneert maar weet je niet waarom? Kijk hier eens in de lijst met workshops. We geven korte trainingen die diverse onderwerpen behandelen die belangrijk zijn om je gelukkig op je werk te voelen én het optimale uit jezelf en het team te halen!

Staat jouw ‘uitdaging’ er niet tussen, neem dan contact op, dan plannen we een GRATIS onderzoekend telefonisch gesprek om samen te ontdekken hoe ik jou toch kan helpen.

Met behulp van High Performance Coaching help ik mensen professioneel en persoonlijk te groeien. Als jij denkt dat je meer in je mars hebt, geef ik je de tools om te bereiken wat jij wilt!

Wil jij afrekenen met twijfel, angst en middelmatigheid? Wil jij groeien in jouw carrière? Heb je het gevoel dat je meer uit jezelf zou kunnen halen, maar weet je niet hoe? Dan is High Performance Coaching wat voor jou.

Kijk snel verder en gun jezelf dat je (weer) werkgelukkig wordt!

Kijk nu GRATISVul je gegevens in en start direct met de training
Kijk nu GRATISVul je gegevens in en start direct met de training
Ga nu aan de slag met het creëren van jouw werkgeluk